Chutney maken

Frutti Confetti biedt het hele jaar door workshops aan, dus niet alleen in het oogstseizoen. Vooral in de winter is het fijn om verwarmende chutneys te maken. Ze maken elke maaltijd bijzonder; zo’n extra lepeltje op je bord dat je smaakpapillen even lekker aan het werk zet…

vier-pannen-op-gasstel_frutti

Chutneys zijn zoet, zuur of pittig, of van alles een beetje. Je leert verschillende varianten te maken en je gaat je eigen fantasie loslaten op een freestyle-chutney. De workshop wordt afgesloten met een proeverij of een stoofschotel. Zo kan je gelijk testen waar je zelf gemaakte chutneys  lekker bij smaken.

2013-geen-monsanto   ingelegde-citroen   ingemaakte_kersen_frutti_co

Op aanvraag zijn de volgende locaties beschikbaar voor Chutney maken.

Boxmeer: Sjef Kok. Workshopkeuken met grote eettafel tot 24 personen. www.sjefkok.nl

Holthees: Buitenboel, maximaal 14 personen www.buitenboelbrabant.nl

Nijmegen: de Keuken van mevrouw de Boer, maximaal 14 personen. www.dekeukenvanmevrouwdeboer.nl

St. Agatha (Cuijk): La Tertulia – Grote verwerkingskeuken. Maximaal 16 personen www.latertulia.nl

Wageningen: Stadsatelier- Ons huis,  maximaal 16 personen. www.stadsatelier.nl

Eigen keuken: Als voldoende ruimte is, doen we de workshop bij je thuis. Frutti Confetti neemt het kookmateriaal mee dat eventueel ontbreekt. Minimaal 8 personen.

Vraag vrijblijvend een prijsopgave voor het aantal personen waarmee u de workshop wilt volgen en kies een locatie.

Mail naar info@frutticonfetti.nl