Over ons

Frutti Confetti is een kleinschalig kookbedrijf en ontwikkelaar van Food-projecten.
Frutti Confetti staat garant voor veel mooie smaken en belevingen!

frutti_confetti_over_ons frutti_confetti_over3 frutti_confetti_over_ons3 vliersiroop-suiker-tapioca

Onze geurige keuken
In de keuken van Frutti Confetti is vooral veel fruit te vinden.
Elk seizoen is anders en heeft zijn eigen vruchten die verwerkt kunnen worden. Zo koken we ‘het jaar rond’ onze culinaire en ambachtelijke producten voor lunchrooms en restaurants.
Ook in de projecten, proeverijen en fruit-kook-workshops is ‘de natuur’ altijd op een verrassende manier aanwezig.

Bijzondere en intense smaken
De receptuur van Frutti Confetti staat garant voor exclusiviteit. Onze kruidige chutneys, van zacht-zoet tot extra hot, passen in iedere keuken en maken een ‘gewoon’ gerecht bijzonder.  Geurige bloesem- en fruitsiropen laten je terugdenken aan een mooie natuurwandeling en tijdens volgende wandeling denk je weer terug aan die bijzondere smaak…
Ook maak je kennis met smaakcombinaties; neem bijvoorbeeld onze saus van peer en paprika: de smaak rolt in je mond zachtjes heen en weer tussen de zoete fruitsmaak en de pittige paprika, bij elke hap opnieuw.
Voor de ‘gewone’ keuken maar ook voor de vegetarische en/of veganistische keuken zijn de toepassingen van onze producten eindeloos. U kunt ze leren maken tijdens een van onze workshops.

Zelf leren en durven doen
Met aandacht koken en iets bijzonders maken waar je trots op bent. Je eigen smaak ontdekken en verder ontwikkelen of met een basisrecept iets maken wat bij jou past. Dat leer je in onze workshops die gegeven worden door Cokkie van Leeuwen.
Voor groepen van jong tot iets ouder is er een leuk en leerzaam programma ontwikkeld. Lees hier meer over onze workshops.

1_puddingvis-op-gepureerde- 2_sin-schillen_frutti_confe 4_sterappel_frutti_confetti 3_beschuitje-marmelade-frut

Streek en seizoen
Ingrediënten die we gebruiken komen bij voorkeur uit eigen streek. We gebruiken fruit van het seizoen. We voegen weinig of geen suiker toe en laten zo de smaak van het fruit spreken.
Biologisch geteeld en regionaal; daar staan we achter. Zo geniet je nèt even meer van die fris pittige smaakmakers bij je maaltijd.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten en producten van Frutti Confetti? Geeft u zich dan op voor onze nieuwsbrief die in elk seizoen verschijnt.