(Moes)-tuinlunch

Moestuinlunch 2016 MergenMetz

Heerlijk, het seizoen is weer begonnen! Afgelopen zomer verzorgde Frutti Confetti samen met Deborah Megens een lunch in de fraaie tuinen van MergenMetz. Kruiden, groenten, fruit en bloemen uit de tuin werden op verrassende manier verwerkt. De gasten kregen na afloop een rondleiding om de planten in de tuin te ontdekken. Kortom; er werd veel geproefd en veel nieuws ontdekt over eetbare planten en bloemen.
Ook de keukenprinsessen zelf -Deborah Megens en Cokkie van Leeuwen – kregen de smaak te pakken. Op uitnodiging maken we ook in jouw mooie, wilde, eetbare, romantische tuin een bijzondere lunch.

Deborah Megens schreef een zeer informatief en kleurrijk kruidenboek. Ze beschrijft vierentwintig veel voorkomende kruiden, de teelt en het gebruik ervan in de keuken en het effect op de gezondheid.
Geschikt voor zowel beginnende als gevorderde hobbykwekers van kruiden en dito koks.  Je kunt dit boek bij haar bestellen door een mail te sturen naar debmegens@gmail.com.
Desgewenst met opdracht. Prijs € 19,95 zonder portokosten.

Wil je meer weten over het organiseren van zo’n mooie (moes)-tuinlunch?

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan bij info@frutticonfetti.nl. Richtprijs lunch met dessert voor minimaal 20 personen excl. drank is € 22,50 p.p.
We passen de gerechten aan bij het seizoen en stemmen het geheel af op jouw wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *