Weckservice

Uw fruit of groente moet nodig geoogst worden, maar u heeft nu net zelf even geen tijd dit op te pakken? Bel onze weckservice! Wij plukken en verwerken uw oogst op afspraak. Een deel  van de verwerkte oogst is voor u. U kunt daarbij ook kiezen voor een speciaal etiket zodat het een bijzondere serie wordt.

Etiketten naar wens

Wilt u uw gasten of familie een lekker en persoonlijk cadeautje geven? Wij maken voor u een serie jam, chutney, saus of siroop met een bijzonder etiket. Wat daarop komt te staan bedenkt u zelf en desgewenst helpen we u hiermee. Denk aan een bedankje, een wens of een spreuk; er zijn mogelijkheden te over. Hieronder een foto van een trouwkaart met bijbehorend flesje rozensiroop; alles in dezelfde stijl vormgegeven. Daarnaast een speciale serie kweepeerlikeur. In plaats van een etiket hebben deze flesjes een rubberbandje met openingen.

Weckservice_frutti_confetti  weckservice2_frutti_confetti 

Bestellen van een limited edition, cadeaupakketjes of geschenken

Zoekt u een speciaal pakje ter ere van een feestelijke gelegenheid?
Een huwelijksbedankje voor uw gasten?
Of wilt u bezoekers van een studiedag iets lekkers mee naar huis te geven?
Neemt u dan tijdig contact op (liefst vier weken van tevoren) zodat we kunnen overleggen over de vorm- en natuurlijk de smakelijke inhoud. U kunt kiezen voor een flesje siroop, een potje jam of chutney of saus.