14/07/2019 14:00 - 18:00
Heerlijk buiten koken met oogst van het seizoen
Afgelopen jaren maakten we in deze gezellige buitenkook-workshop een chutney als bijgerecht bij de maaltijd. Deze keer maken meerdere confitures en kruidige chutneys en sluiten af met jullie zelfgemaakte hapjesplank.
Natuurlijk drinken we er een passend wijntje en fruitige limonades bij.
Neem ook vooral eigen oogst mee. Allerlei fruit, kruiden en eetbare bloemen gebruiken we als ingrediënt maar ook als aankleding van je hapjesplank.
Je krijgt genoeg inspiratie om er ook thuis mee aan de slag te gaan en je toekomstige gasten te gaan verrassen.
Waar: in de tuin, Boxmeerseweg 16, Heijen
Door: Cokkie van Leeuwen van Frutti Confetti
Hoe laat: 14.00-18.00 uur (tuin open vanaf 13.30 uur)
Kosten: € 25,00 voor leden en € 29,50 voor niet leden
Waar
prive-tuinKaart niet beschikbaar