Workshop hartverwarmende chutney’s

Workshop_Chutney1 Workshop_chutney2

Kookworkshop op maat.
Voor workshopdata zie ook de agenda van Frutti Confetti
Daar word je lekker warm van!
Chutney maken is niet iets dat je eventjes tussendoor doet terwijl je een maaltijd aan het bereiden bent. Het vereist wat extra aandacht en met bijzondere ingrediënten is er iets tongstrelends van te maken. In deze workshop ga je met een groepje van maximaal twaalf personen aan de slag. De chutneys maken we van fruitig tot scherp, of juist fris en kruidig. Van een echt India’s recept tot een ‘freestyle-chutney’; en dat allemaal in een middag!

Waar eet je chutney bij?
Zo’n lekker kruidig bijgrerecht past bij een luxe broodje, een boerenkoolstamppot of een rijsttafel en kent dus veel toepassingen. Handig om in huis te hebben. We werken met recepten maar als je de slag te pakken hebt maak je ook een ‘free-style chutney’: helemaal naar eigen smaak en dus uniek!
Koken en potjes vullen
De verschillende smaken die we op deze middag maken worden afgevuld in kleine potjes om mee naar huis te nemen. Je kunt ze thuis weer in allerlei mooie smaakcombinaties toepassen.
We gebruiken fruit van het seizoen aangevuld met o.a. ui, azijn, suiker en specerijen.
Afsluitend proeverij met de gemaakte producten.

Waar:
Uw eigen keuken, een buurtcentrum, een pluktuin, gastkeuken, e.d. op basis van beschikbaarheid.
Datum:
In overleg
Tijdsduur:
Ongeveer 3 uur, bijvoorbeeld van 14.00 tot 17.00 uur
Kosten:
Vanaf € 420 per workshop voor 12 personen.
Minimaal drie producten die tijdens de workshop gemaakt neemt u mee naar huis om in eigen keuken te gebruiken. Vanzelfsprekend krijgt u ook alle recepten van de workshop mee naar huis.
Proeverij als afsluiting: de chutney’s worden geproefd met toast, kaas etc.

Informatie en boekingen:
U kunt meer informatie opvragen en/of een workshop boeken door een mail te sturen naar info@frutticonfetti.nl. Of u belt naar 0485-512372, mobiel 06-27881901

Voor een kinderworkshop maken we een speciaal op-maat- programma met een speciale prijs. Ook hierover kunt u bellen naar 06-27881901