Met Petra en Cokkie de keuken in

18/04/2015 13:00 - 16:30


Een workshop samen met Petra Brugman van In de Bakkerij; dat kan niet anders dan heel erg lekker worden. Petra laat je basic hartig en zoet gebak maken en met Cokkie van Frutti Confetti maak je er natuurlijk iets bijzonder fruitigs bij. Gelijk proeven maar…en natuurlijk thuis verder aan de slag met recepten en nieuwe inspiratie voor misschien wel je eigen High Tea.

Hoe Petra en Cokkie elkaar kennen

Tijdens het evenement Boergondische Sferen in Woudenberg afgelopen zomer heeft Petra een wedstrijd gewonnen met het maken van ‘De Lekkerste Cake’. Karin Luiten was voorzitter van de vakjury en had dus de eer om op een middag erg veel cake te proeven.
Op hetzelfde evenement heb ik (Frutti Confetti) workshops gegeven waarin mensen in zeer korte tijd een jam kookten zonder korreltje suiker. Wat ze wel gebruikten waren allerlei andere spannende en zeker niet voor de hand liggende ingrediënten. Hartstikke leuk was dat.

Hebben Petra en ik elkaar toen ontmoet? Nee, dat niet, maar Petra nodigde me wel uit om op haar locatie ‘in de Bakkerij’ en workshop te komen geven. Maar samen een workshop geven is dubbel feest! Kijk maar eens op haar foto’s. Wat ons naast het mooie koken nog meer bindt, is dat wij met de  beste ingrediënten werken en dat, net als Karin, niet met pakjes en zakje doen.
Doe je mee?

OPGEVEN

Reserveer een plek bij Petra: info@indebakkerij.nl
Vermeld daarbij 18 april, je naam en telefoonnummer. Petra stuurt je dan een bevestiging met betalingsgegevens. De kosten zijn € 45,- voor deze middag. Reserveren is noodzakelijk.

 

Waar

In de Bakkerij

Kaart wordt geladen...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *