Open dag Kringloop MaGe, Heijen

02/09/2017 10:00 - 17:00


Spulletjes met een gouden randje

Iedereen kent het, mooie spulletjes in de kast die je zelden of nooit gebruikt. Van die mooie kopjes met gouden randjes van tantes en oma’s die niet in de afwasmachine mogen…
Wij hebben de laatste jaren al heel wat van die kopjes met een lange staat van dienst verzameld en gebruiken ze voor kookworkshops en proeverijen. Alles tien keer wassen en het is weer als glimmend nieuw en hygiënisch schoon! Leuk voor een amuse, soepje, toet of bijgerecht aan tafel.

Op 2 september worden onze kopjes weer gevuld!

Zaterdag 2 september vindt, na een half jaar ‘proefdraaien’ de officiële opening van Kringloop MaGe plaats. Om 10 uur opent burgemeester Peter de Koning met het doorknippen van het lint op die dag tevens de doorgang naar de Zorgkringloop, een nieuw segment van de winkel. Hier kan men terecht voor allerlei hulp- en zorgmiddelen, zoals krukken en rolstoelen voor een leuke prijs.

Uit het persbericht: “De open dag is extra feestelijk aangekleed met een hapje en een drankje, een rad van avontuur, muziek en nog veel meer. Goede buur Cokkie van Leeuwen van Frutti Confetti uit Heijen zorgt geheel belangeloos voor een heerlijke versnapering”.

Voor meer informatie: Kringloop MaGe

Waar

Kringloop MaGe

Kaart wordt geladen...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *